Luottopalvelu on edullinen laina

Luottopalvelu on 4000€ suuruinen jatkuva luotto, jota asiakas voi nostaa tarpeen mukaan ja maksaa joko kokonaan tai osamaksulla nostamansa luoton. Ja kun asiakas on maksanut luoton takaisin, hänellä on taas nostettavissa maksimissaan 4000€ omalta luottotililtä. Asiakas maksaa korkoa ja nostopalkkion vain nostamastaan luotosta. Mikäli asiakas ei nosta lainakaan luottoa, silloin luottotili on täysin kuluton.

Luottopalvelua voidaan myöntää 19-vuotiaalle henkilölle, jolla luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintää. Lisäksi luoton hakija tarvitsee suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen, pankkitilin, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymän sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Hakijan tulotiedot luotonantaja tarkastaa Instantor-palvelun avulla ennen lainapäätöksen antamaista. Luottopalvelun vuotuinen korko on alle 50% ja nostokulukin on edullinen.

Luottopalvelua voi hakea Luottopalvelu.fi-sivustolta löytyvällä hakemuskaavakkeella. Sivustolla on laskuri, johon asiakas määrittää nostettavan summan, haluaako maksaa minimilyhennyksen vai tasaerän ja määrittää eräpäivän. Laskurin avulla asiakas näkee milloin ja millaisia eriä hän kyseisellä luoton määrällä ja takaisinmaksuohjelmalla tulisi kuukausittain maksamaan takaisin korkoineen.

Kun asiakas on täyttänyt hakemuksen ja lähettänyt sen, hän saa pian lainapäätöksen ja sen jälkeen voi nostaa rahaa omalle tilille. Nostoja voi tehdä milloin vain ja rahat maksetaan tilille päivisin, kun Luottopalvelun asiakaspalvelu on avoinna.

Luottopalvelun käyttöluoton voi maksaa takaisin joko minimierissä tai tasaerissä kuukausittain. Minimierä on kuitenkin aina vähintään 17% nostetusta luotosta mutta aina 250€ tai enemmän.

Leave a Reply