Parhaat vippivertailut

Vippivertailu sivustoja, joiden kautta voi hakea edullisesti lainaa netistä, nousee kuin sieniä sateella, mutta kaikki niistä eivät kuitenkaan ole aivan yhtä hyviä kuin toiset. Mistä sitten tunnistaa hyvän lainavertailu sivuston ja mistä taas huonon? Parhaat pikavippivertailut päivittyvät usein, ja niissä olevat lainapalveluiden esittelyt ovat kattavia. Joillakin pikavippivertailu sivustoilla on myös mm. uutisia, joissa kerrotaan mm. pikavippipalveluiden parhaista tarjouksista ja kilpailuista, joista voi voittaa rahaa.

Huonot vippivertailut tunnistat yleensä siitä, että tiedot ovat vanhentuneita. Ne voivat olla tehty jo vuosia sitten, eikä niitä ole sen koommin päivitelty. Tällaisten sivustojen tiedot eivät siis ole luotettavia, ja lainapalveluun siirtyessä saatatkin huomata, ettei tarjolla edes ole sellaisia lainoja, mitä pikavippivertailu sivustolla on ollut esiteltynä. Osa lainavertailu sivuista on taas vain köykäisiä rahantekoyrityksiä, joiden esittelyt ovat muutaman lauseen mittaisia ja muuten sivustot ovat mainoksia täynnä.

Yksi hyvä pikavippivertailusivusto on ainakin perusvippi.fi, jossa on esiteltynä tällä hetkellä lähes 100 pikalainapalvelua. Sivuston esittelyt ovat erittäin kattavia ja niistä selviää kaikki oleellinen tieto, mitä tarvitset ennen lainan hakemista. Sivustolla voi vertailla 20-1000 euron suuruisia lainasummia mm. lainasummien, takaisinmaksuaikojen, vuosikorkojen, tai vaikka ikärajojen perusteella. Sivustoa päivitetään jatkuvasti, ja uusia vippipalveluiden esittelyjä tuleekin lähes päivittäin. Vippivertailusta pääsee hakemaan heti lainaa, kun on löytänyt parhaiten itselle sopivan vaihtoehdon.

Leave a Reply